Rüyada okul bahçesini görmek

Rüyada okul bahçesini görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul bahçesini gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada okul bahçesinde olmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, küfürlü söze rivayet eder.

Rüyada okul bahçesi görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada okul bahçesinde olduğunu görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul bahçesinde mezar görmek işlerinin artacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada okul bahçesini görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalettir.

Rüyada okul bahçesi süpürmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada okul bahçesinde namaz kılmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments