Rüyada okul bahçesinde mezar görmek

Rüyada okul bahçesinde mezar görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, huzursuz olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, bankadaki hesabının kabaracağına inanılır.

Rüyada okul bahçesinde mezar gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Rüyada okul bahçesinde mezar görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet eder.

Rüyada okul bahçesini süpürmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini okul bahçesinde görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul bahçesi temizlemek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul bahçesinde görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Rüyada okul bahçesi süpürmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet eder.

Rüyada okulun bahçesini görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments