Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yanlış işlere girileceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada okul bahçesinde mezar görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret eder.

Rüyada okul bahçesinde olduğunu görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada okul bahçesinde namaz kılmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada okulun bahçesinde olduğunu görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada okul bahçesi temizlemek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Rüyada okul bahçesinde olmak malının artmasına, bereketlenmesine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul bahçesini görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul bahçesi görmek rahat yüzü göreceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AAnonim

Rüyada eski ortaokulumun mahallesideydim yanımda bir kız vardı rüyamda onu tanıyormuşum yolda yürürken siyah bir köpek görüyoruz başka sokaktan yürümeye başlıyoruz ve önümüze başka köpekler çıkıyor ardından o 5-6 köpegin yanına o siyah köpekte geliyor biz kenardan kenardan yürüyorjz onlar arkamızda kalıyor eski ortaokulumun bahçesinden geçerken ortaokul arkadaşlarımın hemen hepsi orada oluyor yanımdaki kız girelim hadi falan diyor ben önce istemiyorum ama sonra giriyorum arkadaşlarım benimle konuşuyor sonra ben bahçenin başka bir yanında oluyorum kız arkadaşlarımla konuşmaya başlıyorum sonra kızlar yanımdan ayrılıyorlar ben tek başıma kaldıgım bir zamanda saçlarımı düzeltiyorum bir arkadaşım arkamdan saçınla oynuyorlar diyor arkama bakım geriye doğru birkaç adım atıyorum bir erkek arkadaşım saçımla oynuyor oluyor elinde de bir incecik ip görüyorum yüzünde kocaman bir gülümsemeyle. bahçesinde