Rüyada okul arkadaşını öpmek

Rüyada okul arkadaşını öpmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada okul arkadaşını öpmek işlerin ters gideceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada erkek okul arkadaşını görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul ve arkadaşlarını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada okulda arkadaşını görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada eski okul arkadaş görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments