Rüyada okul ve arkadaşlarını görmek

Rüyada okul ve arkadaşlarını görmek yıpranacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada okul ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Rüyada okulda arkadaşını görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, evliyseniz eşle iyi geçime yorulmaktadır.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada okulda arkadaşlarını görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada orta okul arkadaşlarını görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada okul arkadaşını öpmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine işarettir.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek kazancının günden güne çok artacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments