Rüyada okul arkadaşına sarılmak

Rüyada okul arkadaşına sarılmak rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, ödeme güçlü çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada okul arkadaşına sarılmak borçların biteceğine, ticarette zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulunu ve arkadaşlarını görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işarettir.

Rüyada eski okul arkadaş görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayal kırıklığına düşeceğine işaret eder.

Rüyada okul ve arkadaşlarını görmek işlerdeki karın artacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments