Rüyada bıçakla boğaz kesmek

Rüyada bıçakla boğaz kesmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına inanılır.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına yorulur.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek el üstünde tutulacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boğazına bıçak saplamak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Rüyada birinin boğazına bıçak dayamak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments