Rüyada başkasının oğlunu görmek

Rüyada başkasının oğlunu görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalettir.

Rüyada başkasının oğlunu gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada başının okşanmasını görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun takım elbise giydiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran görüp okuyamamak rahat bir hayata sahip olmaya, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada kuran okunması duymak dünya ve ahiretinin güzel olmasına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada oğlunu sırtında taşımak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulur.

Rüyada komşunun oğluyla öpüşmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun denizde boğulduğunu görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada teyze oğlunu görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments