Rüyada polise teslim olmak

Rüyada polise teslim olmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, vefa göstereceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, yeni insanlarla tanışacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise teslim olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Rüyada polise teslim olmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret eder.

Rüyada askere teslim olmak para ve makam sahibi olacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtar teslim almak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teslim olmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruhunu teslim ettiğini görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada askerlere teslim olmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Rüyada teslim etmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruhu teslim etmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments