Rüyada oğlunu kavga ederken görmek

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kavga ederken gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine inanılır.

Rüyada birini kavga ederken görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kavga ederken görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada babanı kavga ederken görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments