Rüyada ölmüş birini kavga ederken görmek

Rüyada ölmüş birini kavga ederken görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini kavga ederken gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanı kavga ederken görmek önün açılacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına inanılır.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga ederken ölmek hayırlı işe, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada kuzenini kavga ederken görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments