Rüyada oğlunu dövmek

Rüyada oğlunu dövmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işinin en iyisi olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada oğlunu dövmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kendi oğlunu dövmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu dövdüğünü görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca oğlunu dövmek gittiği yolda yalnız kalacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğu dövmek tövbelerin amacına ulaşacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada düşmanını dövdüğünü görmek bütçesinin küçüleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments