Rüyada bir çocuğu dövmek

Rüyada bir çocuğu dövmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, memur ise terfi edeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada bir çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Yer değişikliği veya yeteneklerinize ya da size daha çok uyan bir yaşam tarzı değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının çocuğunu dövmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu dövmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu dövmek mevlit okutacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğu dövmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments