Rüyada at ve fil görmek

Rüyada at ve fil görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada at ve fil gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada at ve fil görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil ve at görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet eder.

Rüyada falda fil görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada siyah fil yavrusu görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü fil yavrusu görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada filden korktuğunu görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada fil yavrusunu sevmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, gülüp eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzen fil görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments