Rüyada nohut saymak

Rüyada nohut saymak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut saymak gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Rüyada nohut saymak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok para saymak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada para saydırmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada para saymak verimin ve bereketin geleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada imanın şartlarını saymak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakam saymak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada geri saymak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kağıt para almak ve saymak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments