Rüyada para saymak

Rüyada para saymak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işaret eder.

Rüyada para saymak gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada yeşil para saymak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski kağıt para saymak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek rahat bir dönem yaşanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün para saymak oldukça uzun bir yolculuğa, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada deste deste para saymak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve para saymak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada çok kağıt para saymak zorlukların geride kalacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para saymak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments