Rüyada rakam saymak

Rüyada rakam saymak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakam saymak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Rüyada rakam saymak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Rüyada beş rakamı görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört rakamını görmek aile hayatında sevinileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakamlı tarih görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada sıfır rakamını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Rüyada çift rakam görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada binli rakam görmek elindeki işi rayına oturtacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir rakamını görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments