Rüyada nöbet tutan asker görmek

Rüyada nöbet tutan asker görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada nöbet tutan asker gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Rüyada nöbet tutan asker görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada nöbet tuttuğunu görmek bol dua edeceğine, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına tabir olunur.

Rüyada nöbetçi asker görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, saygınlığa tabir olunur.

Rüyada askerde nöbet tutmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine alamet etmektedir.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker nöbet tutmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak yeni mekânlara gireceğine, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine delalet etmektedir.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments