Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Popülariteniz artıyor.

Rüyada askerde nöbet tutmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada asker nöbet tutmak sonunda mutlu olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet eder.

Rüyada asker olup nöbet tutmak dedikoduya, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada asker nöbeti görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nöbetçi asker görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Rüyada nöbet tutan asker görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments