Rüyada askerde nöbet tutmak

Rüyada askerde nöbet tutmak rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, şükrederek yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada askerde nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada askerde nöbet tutmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına yorulur.

Rüyada asker olup nöbet tutmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada asker nöbet tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada nöbet tutan asker görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada nöbetçi asker görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments