Rüyada nişan kurdelesi yutmak

Rüyada nişan kurdelesi yutmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada kurdele yutmak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, zenginliğe delalet eder.

Rüyada nişan kurdelesi görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı kurdele bağlamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kurdele takmak geleceğe olan inancını yitireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin kurdelesi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments