Rüyada nikahsız hamile kalmak

Rüyada nikahsız hamile kalmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine yorulur.

Rüyada nikahsız hamile kalmak gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri söz konusu olabilir veya yeni gelir kapıları açılıyor.

Rüyada nikahsız hamile kalmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına delalettir.

Rüyada nikah masasında kalmak sağlığının da bozulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikaha gec kalmak sıkıntıların son bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada nikahına geç kalmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytandan hamile kalmak edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak işlerinin hafifleyeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek saadetinin yükseleceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments