Rüyada diploma töreni görmek

Rüyada diploma töreni görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada diploma töreni gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek endişelenmenize neden olabilir.

Rüyada diploma töreni görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite diploması görmek para sahibi olacağına, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada diploma kaybetmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına yorulur.

Rüyada lise diploması almak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde diploma görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada okuldan diploma almak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, ailesini hem gururlandıracağına yorulur.

Rüyada okul diploması görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulur.

Rüyada diploma görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, rakiplerin üzüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments