Rüyada nehire girmek

Rüyada nehire girmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok büyük adımlar atacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalettir.

Rüyada nehire girmek gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Rüyada nehire girmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir içine girmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz nehir görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde tersine yüzmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir çay görmek hak yolundan uzaklaşacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada nehir kenarında oturmak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Rüyada nehirde yıkanmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada nehir suyu görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments