Rüyada nehirde yıkanmak

Rüyada nehirde yıkanmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada nehirde yıkanmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Rüyada nehir balık görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada nehirde gemi görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına inanılır.

Rüyada nehire atlamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan nehir görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı nehir görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments