Rüyada nehire düştüğünü görmek

Rüyada nehire düştüğünü görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehire düştüğünü gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada nehire düştüğünü görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirde sandal görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek üzüntülerinin sona ereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir kenarında namaz kılmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir ve deniz görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, rütbesinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirden geçtiğini görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çok büyük nehir görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments