Rüyada nehirden geçtiğini görmek

Rüyada nehirden geçtiğini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, ne yöne gideceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirden geçtiğini gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirden geçtiğini görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada sandalla nehirde gezmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada nehirden balık tutmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek çok kötü hissedileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir kenarında ev görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada iki nehir görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments