Rüyada nehire atlamak

Rüyada nehire atlamak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına tabir olunur.

Rüyada nehire atlamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada nehirden atlamak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir üzerinden atlamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehire atlamak büyük aşamalar kaydedeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir suyu görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada nehirde yıkandığını görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına yorulur.

Rüyada nehir balık görmek afiyette ve keyifte olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde yıkanmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, en yukarılara çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments