Rüyada nehirde boğulmak

Rüyada nehirde boğulmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde boğulmak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada nehirde boğulmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada nehirde boğulan birini görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde insan görmek geçmişi unutup geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehir kenarında oturmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan nehirden geçmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine işaret eder.

Rüyada nehirde halı yıkamak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada taşan nehir görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments