Rüyada taşan nehir görmek

Rüyada taşan nehir görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşan nehir gördüyseniz:

  • Belli bir teşebbüsünüzde karışıklık ya da başarısızlık yaşanmaması için biraz daha bekleyin.

Rüyada taşlı nehir görmek kötü durumlara düşeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Rüyada taşmış nehir görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada nehir taştığını görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşan nehir görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir taşması görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Rüyada nehirden geçmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehire kapılmak büyük sıkıntılar çekeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek dış ticarete atılacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments