Rüyada nehirde boğulan birini görmek

Rüyada nehirde boğulan birini görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, durulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, konforunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada nehirde boğulan birini gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada nehirde boğulan birini kurtarmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde boğulmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nehirde boğulan birini görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balıklı nehir görmek eşi tarafından yüceltileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına delalettir.

Rüyada siyah nehir görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli nehirde yüzmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalla nehirde gezmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments