Rüyada nefsini görmek

Rüyada nefsini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalettir.

Rüyada nefsini gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Rüyada necmettin erbakanı görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada neptün görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asi nehrini görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nebe suresini okuduğunu görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine işarettir.

Rüyada nehre atmak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalettir.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bulanık nehre düşmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada neptün gezegeni görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments