Rüyada bulanık nehre düşmek

Rüyada bulanık nehre düşmek borçlarının kalmayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, mutluluk bulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet eder.

Rüyada bulanık nehre düşmek gördüyseniz:

  • Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada bulanık nehre düşmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalet eder.

Rüyada nehre düşmek kişinin evlatlarının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada fırat nehrine düşmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada bulanık göle düşmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bulanık denize düşmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suya düşmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada bulanık dereye düşmek dünya malına kavuşulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments