Rüyada nehre atmak

Rüyada nehre atmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehre atmak gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Rüyada nehre taş atmak hayatının alt üst olacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işaret eder.

Rüyada nehre atmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada nehrin ters aktığını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, güvensizlik duymaya delalettir.

Rüyada nesli tükenmiş hayvan görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Rüyada tuna nehrini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nebe suresini okuduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada neskahve içmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada nehrin üstünden geçmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments