Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hainlik yapacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kişinin daha çok kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ne zaman öleceğini duymak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine inanılır.

Rüyada ne zaman öleceğini öğrenmek tövbe edeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ne zaman öleceğini görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine inanılır.

Rüyada nehre taş atmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada münker nekiri görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine inanılır.

Rüyada nehre düşen birini görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada münker nekir görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments