Rüyada namazdan sonra selam vermek

Rüyada namazdan sonra selam vermek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yol yordam öğretileceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada namazdan sonra selam vermek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada namazdan sonra selam vermek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz selam vermek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada namaz selamı vermek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, küskünlüklerin oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılıp selam vermek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada namazda selam vermek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılmak selam vermek bereketi ve zenginliği bulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada namaz kılarken selam vermek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments