Rüyada namazda selam vermek

Rüyada namazda selam vermek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada namazda selam vermek gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada namaz selam vermek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılmak selam vermek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılıp selam vermek çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Rüyada namaz selamı vermek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada namazdan sonra selam vermek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılarken selam vermek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalettir.

Rüyada namazda selam vermek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalettir.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments