Rüyada namaz selamı vermek

Rüyada namaz selamı vermek sıkıntılı durumlar geçireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada namaz selamı vermek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada namaz kılmak selam vermek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, hasret çekileceğine işaret eder.

Rüyada namazdan sonra selam vermek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken selam vermek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada namazda selam vermek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz selamı vermek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, para biriktirebileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz selam vermek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılıp selam vermek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada salat ve selam getirmek sevgi ve hürmet göreceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments