Rüyada namaz kılarken selam vermek

Rüyada namaz kılarken selam vermek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken selam vermek gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada namaz kılarken selam vermek insanlardan takdir toplayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılıp selam vermek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işarettir.

Rüyada namaz selam vermek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada namaz selamı vermek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmak selam vermek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada namazdan sonra selam vermek itibarın ve makamın yükseleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada namazda selam vermek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılan kişiyi görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments