Rüyada keyifle sigara içmek

Rüyada keyifle sigara içmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına inanılır.

Rüyada keyifle sigara içmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Rüyada keyifle sigara içmek başa iş açacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada keyifli olmak yaşamının tazeleneceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keyifsiz olmak aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla sigara içmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçak sigara içmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sigara içmek kötü günleri geride bırakacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulur.

Rüyada erkekle sigara içmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde sigara içmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments