Rüyada mumbar temizlemek

Rüyada mumbar temizlemek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Rüyada mumbar temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada karın mumbar temizlemek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mumbar temizlemek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç mum görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük mum görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, malının ve aşının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta mum yakmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada kahverengi mum görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı mum görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe mum görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments