Rüyada mumbar doldurmak

Rüyada mumbar doldurmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mumbar doldurmak gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Rüyada mumbar doldurmak pişman olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine inanılır.

Rüyada mumsema görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta mum görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mumun eridiğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada pembe mum görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada mum yakmaya çalışmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mum görmek sıkıntılarının biteceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mum satın almak verilen sözlerin yerine getirileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments