Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yaralarına da merhem olacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini gördüyseniz:

  • Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Rüyada kuşun pislediğini görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak neşesine kavuşacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu yutmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, fakirleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments