Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek ona özlemle sarılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kariyer sahibi olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuşun pislediğini görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada kuşun kafasını koparmak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Rüyada kaba pislemek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işarettir.

Rüyada atın pislediğini görmek kısmetlerin azalacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada yola pislemek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kendi eline pislemek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments