Rüyada kuşun pislediğini görmek

Rüyada kuşun pislediğini görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine alamet eder.

Rüyada kuşun pislediğini gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kuşun pislediğini görmek kazançların artacağına, daha kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altını pislemek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi pislemek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete pislemek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin ortasına pislemek kişinin yasa düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendi eline pislemek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments