Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çıkış yolları bulacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, maddi yükünün artacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak düşmanına galip geleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşları yakalamak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kötülüklerden uzak olacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, hayattan yana keyif bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments