Rüyada muhabbet kuşları yakalamak

Rüyada muhabbet kuşları yakalamak mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşları yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işarettir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu yakalamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments