Rüyada müebbet hapis görmek

Rüyada müebbet hapis görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, gün sayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada müebbet hapis gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada müebbet hapis cezası almak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada müebbet hapis görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada müebbet yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, isteklerine kulak vereceğine delalettir.

Rüyada hapisten çıkan birini görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada kocayı hapiste görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapiste yatmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yakınının hapisten çıktığını görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile içinde husumet gelişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments