Rüyada mor renk abiye giymek

Rüyada mor renk abiye giymek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk abiye giymek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada mor renk abiye giymek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor abiye elbise giymek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk abiye giymek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk abiye giymek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada mor abiye elbise görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli abiye görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada sarı abiye giymek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe abiye giydiğini görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, istediklerini elde etmeyi başaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments