Rüyada mor renk ceket giymek

Rüyada mor renk ceket giymek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk ceket giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mor renk ceket giymek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada mor ceket giymek maddi anlamda güçleneceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk ceket giymek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli ceket giymek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada bordo renk ceket giymek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Rüyada mor renkli elbise giymek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments